Založ si blog

Tajní agenti sledujú Vaše blogy. Špeciálne pracovisko s krycím názvom PHHD

Národný bezpečnostný úrad zriadil 1. júla 2020 pracovisko pre hybridné hrozby a dezinformácie (PHHD). Po rezorte diplomacie ide o druhú štátnu inštitúciu, ktorá napĺňa zámer EÚ aj vlády SR systematicky sledovať, vyhodnocovať, analyzovať a reagovať na informačné operácie zamerané na šírenie potenciálne škodlivých informácií. 

Povedzme si teda, kto vlastne zriadil pracovisko pre hybridné hrozby a dezinformácie?

Nuž, zriadil ho Národný bezpečnostný úrad. Inštitúcia, ktorá má za sebou vážne pochybenia a prešľapy v minulosti.

Národný bezpečnostný úrad vykonáva v zmysle zákona okrem iného aj bezpečnostné previerky podnikateľov a fyzických osôb.

Niekedy tento “tajomný úrad” vykonával aj tzv. bezpečnostné previerky kandidátov na sudcov.

Kedže tzv. bezpečnostné previerky kandidátov na sudcov po Náleze Ústavného súdu Slovenskej republiky z 30. januára 2019 PL. ÚS 21/2014-96 už nie sú možné, úrad pre svojich príslušníkov našiel novú činnosť 🙂

Tento úrad (Národný bezpečnostný úrad) dokonca vydal aj pani Monike J. osvedčenie č. SP-PB-1963/2017-Ž zo dňa 22.6.2017 platné do 22.6.2022 na stupeň utajenia PRÍSNE TAJNÉ!!!

Pani Monika J. je momentálne vo väzbe, ale požiadala už o prepustenie.

Niekto sa ma v debate ako ďalej dokonca pýtal, či do veci jej prepustenia z väzby sa budú angažovať aj tajnoši, ktorí jej udelili bezpečnostnú previerku na najvyšší stupeň utajenia – PRÍSNE TAJNÉ?

Inštitúcia, ktorá používa v roku 2020 Informačný systém Previerka vyvinutý v roku 2006 a nasadený do ostrej prevádzky v roku 2007, zriadila sofistikované pracovisko pre hybridné hrozby a dezinformácie (PHHD).

S minimálnymi aktualizáciami je Informačný systém Previerka fungujúci nepretržite viac než 12 rokov.

A teraz sa podržte. Čo je naväčší GÓOOL ?

Pôvodný dodávateľ Informačného systému Previerka už neexistuje !!!

Tajnošom sa stratil (prestal existovať) pôvodný dodávateľ Informačného systému Previerka 🙂 

No uznajme, priatelia, také niečo sa môže stať len na Slovensku a ešte určite aj v africkom Bananistane  🙂

A títo „odborníci“ v kuloároch nazývaní aj „Tajnoši“, ja osobne ich nazývam v komunikácii s inými subjektmi krycím menom a heslom: “Pozor, tajnoši nbusr123 chytili červenú čiapočku“ idú bojovať proti hybridným hrozbám a dezinformáciám 🙂

Tajnošom nbusr123 som poslal niekoľko otázok. TU si môžete prečítať otázky aj odpoveď týchto profíkov, ktorí v minulosti „analyzovali“ aj moju osobu. Preto priatelia, dávajte si pozor, čo píšete, ako píšete a o kom píšete.

Na druhej strane v Petržalke sedí chlapík, ktorý číta aj blogy na Pravde. Jeho „analytická“ činnosť nie je rozhodne jednoduchá.

Moje blogy v minulosti títo tajnoši čítali tiež a vytvárali z nich napríklad kompiláty, ktoré skrývali a stále skrývajú  pod „utajované skutočnosti“. Prečo to tajnoši taja?

Nuž lebo tajnoši veľmi dobre vedia, že ich činnosť a skutočnosti, ktoré sa udiali dňa 24.10.2018 na neverejnom zasadnutí Súdnej rady SR boli protiústavné. Viac je možné si prečítať napr. TU

Takže na záver priatelia, pracovisko pre hybridné hrozby a dezinformácie (PHHD) vzniklo a bude bdieť aj nad Vašimi blogmi a dezinformáciami, ktoré v nich píšete.

A preto buďte veľmi opatrní, čo píšete, ako píšete a o kom píšete. 

V zmysle Ústavy Slovenskej republiky má síce každý právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu ale v Ústave sa tiež píše: 

„Domová prehliadka je prípustná len v súvislosti s trestným konaním, a to na písomný a odôvodnený príkaz sudcu. Spôsob vykonania domovej prehliadky ustanoví zákon. Iné zásahy do nedotknuteľnosti obydlia možno zákonom dovoliť iba vtedy, keď je to v demokratickej spoločnosti nevyhnutné na ochranu života, zdravia alebo majetku osôb, na ochranu práv a slobôd iných alebo na odvrátenie závažného ohrozenia verejného poriadku“

Súdruhovia a pracovisko pre hybridné hrozby a dezinformácie (PHHD) môže za istých okolností vyhodnotiť Vaše blogy  a informácie v nich uvedené ako hybridné hrozby a dezinformácie.

A keď sa to udeje a bude to nevyhnutné, môže sa stať, že raz skoro zrána, keď ešte sladko spíte, nezaklopú na Vaše dvere tajnoši ako v 50.tych rokoch minulého storočia ale iné zložky štátu a s baranidlom vyrazia dvere Vášho obydlia, aby Vám zhabali počítač, z ktorého píšete hoaxy a dezinformácie.

V zmysle Ústavy je obydlie síce nedotknuteľné a nie je dovolené doň vstúpiť bez súhlasu toho, kto v ňom býva, ale veď sme na Slovensku a tu je všetko relatívne. Hlavne keď sa súdruhovia riadia starým dobrým komunistickým heslom: Nepřítel nikdy nespí! BDĚTE !

Planéta COVID. Koľko mŕtvych treba na reštart PLANÉTY ?

17.11.2021

Lockdown, izolácia, prežitie, nesmrteľnosť na planéte COVID je dnes prioritou. Hlavne v Európe. Na našom Slovensku zvlášť a obzvlášť. Nikto nesmie zomrieť, lebo každý chce žiť večne. Politici sveta a na Slovensku sa rozhodli, že zachránia svojich občanov pred smrťou udusením, aby im umožnili žiť večne dovtedy, kým títo občania nezomrú na starobu, rakovinu, infarkt, [...]

Lipšicovská mafia chcela zabásnuť šéfa tajnej služby. Skončí hajzel v base ?

18.09.2021

„Záťah na Čurillu a ďalších vyšetrovateľov NAKA je jasný dôkaz, že systém narafičených udavačov bol odhalený a lipšicovská mafia dostala po pysku“, uvádza na svojom FB profile poslanec NR SR Ľuboš Blaha. Expremiér a doktor práv Fico na tlačovej konferencii verejne odhalil, že plán lipšicovskej mafie smeroval aj k zatknutiu šéfa tajnej služby1 a doktora práv [...]

Kto z koho v NAKA? Navrhla „Kočnerovu opičku“ za ústavnú sudkyňu. Teraz končí v súdnej rade. O čo ide vo „vojne policajtov“?

16.09.2021

Bez výraznejšieho záujmu novinárskej obce sa udiala mimoriadne významná udalosť. Osoba, ktorá významným spôsobom ovplyvnila v posledných rokoch súdny stav na Slovensku, končí v Súdnej rade Slovenskej republiky. Ako táto osoba ovplyvnila súdny stav? Napríklad aj tým, že JUDr. Lenka Praženková z titulu funkcie predsedníčky súdnej rady umožnila, aby sa pravidelným a [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

gurtlervlado

Okolnosti ma donútili po rokoch vrátiť sa k písaniu blogov. Verejnosť sa dozvie naozaj šokujúce odhalenia ako funguje korupcia v súdnictve, v justičnom systéme, ako korupčníci hrajú svoje hry, ako falošní mesiáši idú spasiť slovenskú justíciu a pritom sú to len falošní judáši chrániaci vlastný korupčný systém s pomocou zapredaných médií atď.. Moje blogy budú pravdivé, založené na faktoch a poznatkoch, ktoré som získal počas mojej viac ako dvadsať ročnej právnickej praxe. Tie najlepšie znalosti a skúsenosti som získaval najmä v zahraničí, v krajinách ako napr. Cyprus, Panama, USA, Írsko, Španielsko, Hong Kong. Na Slovensku som prežil tiež isté obdobie života a po istom období snahy zmeniť túto krajinu v lepšiu krajinu pre čestných a statočných ľudí som pochopil, že dielo Jonáša Záborského Dva dni v Chujave má stále niečo do seba. Každopádne odhalenia v mojich blogoch snáď niekomu otvoria oči a niekomu otvoria niečo iné. A na záver heslo, ktoré by malo platiť aj keď väčšinou na Slovensku nefunguje: Las acciones hablan más que las palabras, Skutky namiesto rečí a Actions speak louder than words. Takže začíname priatelia aj nepriatelia moji. Viac aj na mojej web stránke gurtler.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 184107x
Priemerná čítanosť článkov: 4976x

Autor blogu