Založ si blog

Čo spája exporadcu exprezidenta Kisku s bývalou predsedníčkou súdnej rady ?

Možno viac, ako si verejnosť myslí. 

Minimálne bývalú predsedníčku Súdnej rady JUDr. Praženkovú spája so súčasným predsedom Súdnej rady SR prof. Mazákom (exporadcom exprezidenta Kisku, ktorý v posledných parlamentných voľbách s odtretými uškami prešiel do parlamentu so svojou stranou Za ľudí a následne sa z aktívnej politiky porúčal)

znalosť a akceptácia porušovania Ústavy zo strany Súdnej rady SR dňa 24.10.2018, keď Súdna rada SR hlasovala o tom, či moja družka spĺňa predpoklady sudcovskej spôsobilosti.

Napriek tomu, že moja družka spĺňala predpoklady sudcovskej spôsobilosti a stále ich aj spĺňa, hlasovaním Súdnej rady SR dňa 24.10.2018 „neprešla“.

Dnes už vieme prečo a preto vyjadrenia prof. Mazáka pre portál Sme v článku s názvom:Šéf Súdnej rady Mazák: O korupcii sudcov sme sa dozvedeli náhodou. To je devastačné vyznievajú prinajmenšom zvláštne. Hlavne pre nás, ktorí sme už trošku v obraze a vieme, že  čestnosť, statočnosť a integritu osoby prezentujú skutky a nie reči v médiach.

Bývalý poradca prezidenta Kisku totiž veľmi pekne v médiách rozpráva, ale ako sa hovorí „Reči sa hovoria a chlieb sa je“ rovnako, ako platí, že  „Actions speak louder than words“ 

To, prečo moja družka dňa 24.10.2018 „neprešla“ hlasovaním Súdnej rady Slovenskej republiky potvrdila dňa 26. mája 2020 osoba (člen/členka súdnej rady) v rozhovore s inou osobou (členom/členkou súdnej rady), keď táto osoba uviedla okrem iného aj: „Ona (myslené moja družka) neprešla preto v podstate, že jej druh (myslené GÜRTLER) s ktorým žila, mal politickú stranu 7 STATOČNÝCH.

Vyššie uvedenú informáciu má JUDr. Praženková už dlhšie obdobie. Prof. Mazák má túto informáciu minimálne od 10.07.2020, keďže som zaslal v uvedený deň list Súdnej rade SR, ktorý veľa objasňuje, vysvetľuje a je možné si ho prečítať TU

Časť listu nie je zatiaľ pre verejnosť úplne viditeľná, ale príde asi čas, keď sa verejnosť dozvie aj viac. A možno to budú podobné informácie ako v Kočnerovej Threeme o korupcii, vypaľovaní, podvodoch, falšovaní listín a dokumentov a bude to devastačné.

JUDr. Praženková akceptovala skutočnosť, že dňa 24.10.2018 na neverejnom zasadnutí Súdnej rady SR sa pri osobe mojej družky preberali politicko-občianske aktivity mojej osoby ako predsedu politickej strany 7 STATOČNÝCH. To znamenalo, že bývala predsedníčka Súdnej rady SR akceptovala porušovanie zákonov a Ústavy SR, lebo moja politická činnosť NIKDY nemala byť predmetom rokovania Súdnej rady SR.

Rovnako tak súčasný predseda Súdnej rady JUDr. Mazák má minimálne od 10.07.2020 vedomosť, že dňa 24.10.2018 na neverejnom zasadnutí Súdnej rady SR sa pri osobe mojej družky preberali politicko-občianske aktivity mojej osoby ako predsedu politickej strany 7 STATOČNÝCH. 

To znamená, že súčasný predseda Súdnej rady JUDr. Mazák má vedomosť o porušovaní zákonov a Ústavy SR na neverejnom zasadnutí Súdnej rady SR dňa 24.10.2018, lebo moja politická činnosť NIKDY nemala byť predmetom rokovania Súdnej rady SR a napriek tomu, profesor Mazák koná, ako koná.

Porušovania zákonov a Ústavy SR sa snažia viaceré subjekty utajiť odvolávajúc sa na „utajované skutočnosti“ ale Vám všetkým (Vy viete o kom hovorím), odkazujem: 

v zmysle zákona č. 215/2004 Z.z. o ochrane utajovaných skutočností a o zmene a doplnení niektorých zákonov, utajovanou skutočnosťou nemôže byť informácia o nezákonnom alebo nesprávnom postupe alebo nezákonnom rozhodnutí verejných činiteľov a orgánov verejnej moci, najmä nie však iba v kontexte s NÁLEZOM Ústavného súdu Slovenskej republiky z 30. januára 2019 PL. ÚS 21/2014-96

Na záver už len dodám slová JUDr. Lenky Praženkovej zo dňa 26. mája 2020 ako ich vyslovila v rozhovore s inou osobou (členom/členkou súdnej rady): TO BUDE CIRKUS ! Ja už NEVERÍM NIKOMU !

Planéta COVID. Koľko mŕtvych treba na reštart PLANÉTY ?

17.11.2021

Lockdown, izolácia, prežitie, nesmrteľnosť na planéte COVID je dnes prioritou. Hlavne v Európe. Na našom Slovensku zvlášť a obzvlášť. Nikto nesmie zomrieť, lebo každý chce žiť večne. Politici sveta a na Slovensku sa rozhodli, že zachránia svojich občanov pred smrťou udusením, aby im umožnili žiť večne dovtedy, kým títo občania nezomrú na starobu, rakovinu, infarkt, [...]

Lipšicovská mafia chcela zabásnuť šéfa tajnej služby. Skončí hajzel v base ?

18.09.2021

„Záťah na Čurillu a ďalších vyšetrovateľov NAKA je jasný dôkaz, že systém narafičených udavačov bol odhalený a lipšicovská mafia dostala po pysku“, uvádza na svojom FB profile poslanec NR SR Ľuboš Blaha. Expremiér a doktor práv Fico na tlačovej konferencii verejne odhalil, že plán lipšicovskej mafie smeroval aj k zatknutiu šéfa tajnej služby1 a doktora práv [...]

Kto z koho v NAKA? Navrhla „Kočnerovu opičku“ za ústavnú sudkyňu. Teraz končí v súdnej rade. O čo ide vo „vojne policajtov“?

16.09.2021

Bez výraznejšieho záujmu novinárskej obce sa udiala mimoriadne významná udalosť. Osoba, ktorá významným spôsobom ovplyvnila v posledných rokoch súdny stav na Slovensku, končí v Súdnej rade Slovenskej republiky. Ako táto osoba ovplyvnila súdny stav? Napríklad aj tým, že JUDr. Lenka Praženková z titulu funkcie predsedníčky súdnej rady umožnila, aby sa pravidelným a [...]

Julija Navaľná

Vláda v Kyjeve robí chybu. Väčšina Rusov nechce vojnu, len Putin áno, Ukrajinci to chápu, vyhlásila Navaľná

18.04.2024 13:28

Odpovedala, či považuje za jeden zo svojich cieľov nájsť spoločnú reč s vedením Ukrajiny.

Jaroslav Haščák

GP podľa Haščákovho advokáta potvrdila, že špeciálna prokuratúra sa nezmohla na férové preskúmanie obvinenia pre Gorilu

18.04.2024 13:23

Advokát finančníka dúfa, že čakanie na skutočné a nielen formálne prejednanie sťažnosti voči obvineniam v kauze sa nestane "čakaním na Godota".

Nemecko Halle Súdy Höcke AfD Proces Začiatok

Vplyvný politik Alternatívy pre Nemecko Höcke stojí pred súdom, dôvodom je zakázané nacistické heslo

18.04.2024 13:12

"Nacista, nacista," skandoval na Höckeho dav niekoľko stoviek demonštrantov, ktorí sa zhromaždili pred súdnou budovou.

USA Poľsko Duda Trump Stretnutie

Poľský prezident Duda si pochvaľuje priateľské stretnutie s Trumpom

18.04.2024 12:24

Hovorili aj o Dudovom návrhu, aby členovia NATO zvýšili svoje výdavky na obranu na tri percentá svojho hrubého domáceho produktu.

gurtlervlado

Okolnosti ma donútili po rokoch vrátiť sa k písaniu blogov. Verejnosť sa dozvie naozaj šokujúce odhalenia ako funguje korupcia v súdnictve, v justičnom systéme, ako korupčníci hrajú svoje hry, ako falošní mesiáši idú spasiť slovenskú justíciu a pritom sú to len falošní judáši chrániaci vlastný korupčný systém s pomocou zapredaných médií atď.. Moje blogy budú pravdivé, založené na faktoch a poznatkoch, ktoré som získal počas mojej viac ako dvadsať ročnej právnickej praxe. Tie najlepšie znalosti a skúsenosti som získaval najmä v zahraničí, v krajinách ako napr. Cyprus, Panama, USA, Írsko, Španielsko, Hong Kong. Na Slovensku som prežil tiež isté obdobie života a po istom období snahy zmeniť túto krajinu v lepšiu krajinu pre čestných a statočných ľudí som pochopil, že dielo Jonáša Záborského Dva dni v Chujave má stále niečo do seba. Každopádne odhalenia v mojich blogoch snáď niekomu otvoria oči a niekomu otvoria niečo iné. A na záver heslo, ktoré by malo platiť aj keď väčšinou na Slovensku nefunguje: Las acciones hablan más que las palabras, Skutky namiesto rečí a Actions speak louder than words. Takže začíname priatelia aj nepriatelia moji. Viac aj na mojej web stránke gurtler.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 183579x
Priemerná čítanosť článkov: 4962x

Autor blogu