Založ si blog

11. Zasahuje vianočný korupčný stromček k tajnošom123?

Čítaj1 len ak máš IQ 100 a viac a/alebo si príslušník tajnej služby a/alebo si poslanec. Inak to nepochopíš, šifru nenájdeš a je to waste of time.

Poďme teda IN MEDIAS RES2.

JUDÁŠ akcia NAKA naplno odhalila, že v štáte slovenskom nie že je niečo prehnité, ale tento štát je naplno prehnitý korupciou odspodu až nahor.

Bez ohľadu na to, že sa stále domnievam, že nielen akcia JUDÁŠ ale aj iné akcie NAKA skončia po rokoch s rezultátom ako je uvedený v mojom blogu s názvom: Obvinení v OČISTCI sú nevinní je dobré v tento vianočný deň si pripomenúť, čo je aj uvedené v uznesení špecializovaného trestného súdu V Pezinku, 06. decembra 2020, 7Tp/6/2020:

Súd dospel k presvedčeniu, že orgány činné v trestnom konaní pri plnení svojich povinností odhaľovať trestnú činnosť narazili v tomto (a aj v iných, paralelne prebiehajúcich trestných konaniach) na v istom zmysle korupčný strom, ktorý s vysokou mierou podozrenia a pravdepodobnosti mali udržiavať pri živote policajti, prokurátori a tiež sudcovia, príslušníci rôznych štátnych orgánov, a to s výrazným pričinením nezdravého podnikateľského prostredia, kde pre všetkých zúčastnených mali byť peniaze ako sledovaný cieľ až na prvom mieste. Súd pripomína, že predmetom vyšetrovania bude dôkladné a zákonné objasnenie týchto skutočností do takej miery, aká následne umožní vyhodnotiť, či trestné stíhanie jednotlivých obvinených vyústi do vyšších štádií trestného konania, napríklad do podania obžaloby alebo iných alternatív, ktoré upravuje zákon.

Ak je pravdou, čo tvrdí vyšetrovateľ v uznesení o vznesení obvinenia, súd konštatuje obludnosť zistení vychádzajúcich na povrch z výpovedí osôb, ktoré spolupracujú s políciou a ktorých obsah súdu umožňuje konštatovať, že dôvody na podozrenie, že sa obvinení mali dopustiť skutkov, pre ktoré sú stíhaní, sú dané.

Viaceré vplyvné a významné osoby (nie však VŠETKY osoby), ktoré sa podieľali na pestovaní korupčného stromu v SR strávia tohtoročné vianočné sviatky nie pri vianočnom stromčeku vo svojích vilách a honosných bytoch ale jednoduchšie.

Bude to štedrovečerná večera na trovy daňových poplatníkov pri vianočných stromčekoch za múrmi väzení aj v Ilave, Leopoldove, Žiline, Prešove, Košiciach, lebo súd tiež dospel k záveru, že u obvinených je daná aj dôvodná obava, že by v prípade ich ponechania na slobode mohli pokračovať v trestnej činnosti, ktorej sa jednak mali dopúšťať premyslene, po dlhší čas a tiež vo veľkom rozsahu, prípadne pokračovať v systematickom koristení z informácií o činnosti polície, či KÚFS pri vykonávaní ich zákonných úloh a získavať tak nezákonné zdroje príjmu, čím je u nich jednoznačne daný dôvod väzby podľa § 71 odsek 1 písmeno c) Trestného poriadku. Aj v tejto súvislosti súd v plnom rozsahu súhlasí s odôvodnením prokurátora, že pri posudzovaní dôvodov väzby bolo u obvinených potrebné vziať do úvahy, že sa má jednať o závažnú trestnú činnosť, ktorá je podľa doterajších zistení poznamenaná predovšetkým využívaním znalosti fungovania polície a využitím vlastného služobného zaradenia.

Viacerí z obvinených, ktorí mali dlhé roky napr. prijímať úplatky, ohrozovať dôvernú a vyhradenú skutočnosť, vydierať disponovali bezpečnostnými previerkami Národného bezpečnostného úradu (NBÚ), dokonca na stupeň:

PRÍSNE TAJNÉ !

Táto skutočnosť je mimoriadne zaujímavá a nemala by uniknúť OČTK pozornosti v tomto SMER-€.

Lebo korupčný strom môže siahať naozaj vysoko a ďaleko. A aj ďaleko, ďaleko do minulosti. Možno až do roku 2006, keď tajnoši123 mali vypaľovať (vydierať) podnikteľov. Ale samozrejme, ako to na Slovensku chodí, nič také sa nedokázalo 🙂

Bolo by dobré, aby vyšetrovanie korupčného stroma neskončilo obdobne ako dávno v minulosti (v roku 2006), keď: Polícia vyšetrovala Slovenskú informačnú službu aj Národný bezpečnostný úrad a podozrievala ich z korupcie a vydierania. Malo ísť o údajnú manipuláciu s previerkami priemyselnej bezpečnosti pre súkromné firmy. Vyšetrovateľ Úradu boja proti korupcii začal trestné stíhanie vo veci pre vydieranie, korupciu a zneužitie právomocí verejného činiteľa. Trestné činy sa mali diať v rokoch 2003 až 2005

ale ako to na Slovensku chodilo (chodí), „nikomu z mocných a vplyvných nebolo nič právoplatne pred súdom dokázané.“

Šéf kontrarozviedky, ktorý mal byť do kauzy zapletený, je manžel agentky SIS Kováčovej3. Aké známe to meno, že áno…v roku 2006 a aj v roku 2020 sa zrazu niekde zjavilo 🙂

Oficiálne nevie nič ani NBÚ. Podľa Ivana Goldschmidta z NBÚ dotyčný šéf sekcie a neskôr zástupca riaditeľa Aurela Ugora, ktorého sa má kauza týkať, nepracuje v NBÚ od konca roku 2004.

Predseda výboru na obranu a bezpečnosť Róbert Kaliňák (Smer) povedal, že je dôležité, aby sa celá vec vyšetrila, pretože ide o dôveryhodnosť celého previerkového procesu. „Doteraz všetky kauzy, ktoré sa týkali SIS, sa vyšetrovali ťažko, môj optimizmus nie je veľký,“ povedal.

Na záver je potrebné uviesť, že všetko vo svete je vyvážené a život je KONEČNÝ. Preto je dobré robiť v živote nielen zlé veci ale aj veci dobré.

Lebo niekedy aj na Slovensku ZLÍ ľudia, keď robia ZLÉ pozerajú na vianočný stromček v decembri roku 2020 vo väzbe.

A kto a kde bude pozerať na vianočný stromček v decembri 2021 uvidíme o rok.

Mimoriadne dôležitá je pšenička, ktorá potrebuje zem a sĺnko a z ktorej po jej zomletí  pekári každé ráno napečú chlebík. Sĺnko musí svietiť, aby mohla pšenička zo zeme vyrásť. A tiež pšenička potrebuje vodu. Dážď z nebies, aby pšenička nevyschla, aby ju sĺnko nespálilo.

Ďakujem za všetky informácie a podnety, ktoré mi zasielate (viete kde) a dodávate (viete ako), ktoré pôsobia v týchto tažkých časoch ako dar z nebies preto, aby som všetkým hladným po pravde prinášal duchovnú obživu4na tomto blogu a chránil tak Vás aj seba pred tajnými službami5, ktoré  svojou ne/činnosťou namiesto ochrany demokratických hodnôt našej spoločnosti svojou ne/činnosťou demokratickú spoločnosť rozkladali/jú a/alebo deštruovali/ujú.

Sledujte moje blogy tak ako ich sledujú tajnoši123 a dozviete sa informácie O KORUPČNOM KONANÍ A PÁCHANÍ ORGANIZOVANEJ TRESTNEJ ČINNOSTI V JUSTIČNOM SYSTÉME Slovenskej republiky.

1 V časoch Korony je duchovná obživa, ktorá veriacim má v kostoloch odovzdávaná byť obmedzená. A preto je možné duchovne sa obohatiť hlavne virtuálne, na internete. K tomu slúžia aj myšlienky v mojich blogoch, ktorých pochopenie vyžaduje IQ 107 a viac. V každom z blogov je totiž ukrytá šifra. Kým v časoch nekorony a neinternetu sa šifry a posolstvá odovzdávali cez mŕtve schránky, dnes v časoch korony sa šifry a posolstvá šíria aj blogmi a hoaxami.

2 Odhalenia v tomto blogu budú brutálne a čerti ochraňujúci kyberpriestor by ich mohli dokonca nazvať aj hoaxami, ale neverte tomu. Každý hoax je aj súčasťou propagandy a každá propaganda je aj súčasťou politiky.

4  Viac aj v blogu s názvom: Slnko a dážď https://gurtlervlado.blog.pravda.sk/2020/11/18/slnko-a-dazd/

5 Demokratická zodpovednosť spravodajských služieb si vyžaduje exekutívnu kontrolu a parlamentný dohľad ako aj vstupy občianskej spoločnosti. Celkovým cieľom je izolácia bezpečnostných a spravodajských služieb od politického zneužitia bez izolácie od exekutívneho riadenia. Bezpečnostné a spravodajské služby musia reagovať na potreby ľudí prostredníctvom ich volených predstaviteľov, t.j., volených civilov v kabinete a parlamente, ktorí stelesňujú prevahu politickej kontroly nad bezpečnostnými a spravodajskými službami. V prípade zlyhania/zlyhávania volených civilov v kabinete a parlamente nastupuje občianska spoločnosť, expertné skupiny (think-tanks) a občania môžu obmedziť fungovanie služieb poskytovaním alternatívnych názorov (think-tanks), odhaľovaním škandálov a kríz (médiá), alebo sťažnosťami týkajúcimi sa nekalých praktík (občania).

Planéta COVID. Koľko mŕtvych treba na reštart PLANÉTY ?

17.11.2021

Lockdown, izolácia, prežitie, nesmrteľnosť na planéte COVID je dnes prioritou. Hlavne v Európe. Na našom Slovensku zvlášť a obzvlášť. Nikto nesmie zomrieť, lebo každý chce žiť večne. Politici sveta a na Slovensku sa rozhodli, že zachránia svojich občanov pred smrťou udusením, aby im umožnili žiť večne dovtedy, kým títo občania nezomrú na starobu, rakovinu, infarkt, [...]

Lipšicovská mafia chcela zabásnuť šéfa tajnej služby. Skončí hajzel v base ?

18.09.2021

„Záťah na Čurillu a ďalších vyšetrovateľov NAKA je jasný dôkaz, že systém narafičených udavačov bol odhalený a lipšicovská mafia dostala po pysku“, uvádza na svojom FB profile poslanec NR SR Ľuboš Blaha. Expremiér a doktor práv Fico na tlačovej konferencii verejne odhalil, že plán lipšicovskej mafie smeroval aj k zatknutiu šéfa tajnej služby1 a doktora práv [...]

Kto z koho v NAKA? Navrhla „Kočnerovu opičku“ za ústavnú sudkyňu. Teraz končí v súdnej rade. O čo ide vo „vojne policajtov“?

16.09.2021

Bez výraznejšieho záujmu novinárskej obce sa udiala mimoriadne významná udalosť. Osoba, ktorá významným spôsobom ovplyvnila v posledných rokoch súdny stav na Slovensku, končí v Súdnej rade Slovenskej republiky. Ako táto osoba ovplyvnila súdny stav? Napríklad aj tým, že JUDr. Lenka Praženková z titulu funkcie predsedníčky súdnej rady umožnila, aby sa pravidelným a [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 08:34

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

gurtlervlado

Okolnosti ma donútili po rokoch vrátiť sa k písaniu blogov. Verejnosť sa dozvie naozaj šokujúce odhalenia ako funguje korupcia v súdnictve, v justičnom systéme, ako korupčníci hrajú svoje hry, ako falošní mesiáši idú spasiť slovenskú justíciu a pritom sú to len falošní judáši chrániaci vlastný korupčný systém s pomocou zapredaných médií atď.. Moje blogy budú pravdivé, založené na faktoch a poznatkoch, ktoré som získal počas mojej viac ako dvadsať ročnej právnickej praxe. Tie najlepšie znalosti a skúsenosti som získaval najmä v zahraničí, v krajinách ako napr. Cyprus, Panama, USA, Írsko, Španielsko, Hong Kong. Na Slovensku som prežil tiež isté obdobie života a po istom období snahy zmeniť túto krajinu v lepšiu krajinu pre čestných a statočných ľudí som pochopil, že dielo Jonáša Záborského Dva dni v Chujave má stále niečo do seba. Každopádne odhalenia v mojich blogoch snáď niekomu otvoria oči a niekomu otvoria niečo iné. A na záver heslo, ktoré by malo platiť aj keď väčšinou na Slovensku nefunguje: Las acciones hablan más que las palabras, Skutky namiesto rečí a Actions speak louder than words. Takže začíname priatelia aj nepriatelia moji. Viac aj na mojej web stránke gurtler.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 183656x
Priemerná čítanosť článkov: 4964x

Autor blogu