Založ si blog

Kotleba a tajné služby. Príslušník odhalený ?

Kotleba na súde tvrdí, že bývalý spevák a dnes poslanec Ondrej Ďurica mal už v roku 2004 previerku od NBÚ na stupeň dôverné, v roku 2006 dokonca na stupeň tajné. „Vydal by mu NBÚ takúto previerku, ak by bol neonacista?“ pýtal sa predseda ĽSNS.

Táto krátka správa v rubrike Minúta po minúte, rýchle správy Denníka N uverejnená 12.10.2020 o 17:00 hod. https://dennikn.sk/minuta/2084989/?ref=mwat akoby zanikla v „ošiali osláv“ nad neprávoplatným odsudzujúcim rozsudkom súdu prvého stupňa voči osobe: obž. Ing.Marian Kotleba, Spisová značka: PK-2T33/2019.

Verejne podaná vyššie uvedená informácia poslancom slovenského parlamentu Ing. Mgr. Marianom Kotlebom však neunikla môjmu pozornému oku a uchu. Túto informáciu som zachytili zmyslami nielen ja, ale určite ju zachytili aj iné, vec monitorujúce subjekty.

Táto informácia je mimoriadne dôležitá a domnievam sa, že je možno ešte dôležitejšia ako samotný rozsudok voči Marianovi Kotlebovi, ktorý vykonáva viac funkcií, okrem iných je menovaný aj predsedom politickej strany.

Takže poďme in medias res.

Kotleba pri svojej „obrane“ pred súdom sa odvolával aj na Ďuricu, NBÚ a veci s týmito osobami súvisiace.

Kto je Ďurica ?

Ďurica je spevácka ikona slovenskej nacionalistickej scény, ktorá vo svojich pesničkách „brojila a brojí proti režimu a systému,“ ktorý ho ako príslušníka de facto a podľa všetkých okolností aj de iure platil (resp. stále platí).

V súčasnosti je menovaný okrem iných funkcií aj poslancom Národnej rady Slovenskej republiky.

Kto a čo je NBÚ ?

NBÚ je Národný bezpečnostný úrad a je tajnou službou.

To, že NBÚ je tajnou službou skonštatoval aj Ústavný Súd Slovenskej republiky v bodu 122 odôvodnenia NÁLEZU Ústavného súdu Slovenskej republiky z 30. januára 2019 PL. ÚS 21/2014-96:

NBÚ je formálnoprávne „nezávislý správny orgán,“ ktorý de facto je zákonom ustanovený tak, aby mal značný mocenský potenciál prameniaci z koncentrácie informácií osobného charakteru. Bez ohľadu na formálnoprávne začlenenie do systému orgánov verejnej správy je NBÚ tajnou službou. Charakteristickou črtou tajných služieb je získavanie informácií utajeným spôsobom, ktorý nespĺňa požiadavky transparentnosti.

Bepečnostnú previerku NBÚ nevykonáva táto tajná služba len tak pre nič za nič. Na vykonanie bezpečnostnej previerky musí byť dôvod a musia byť splnené zákonné náležitosti.

Aký bol dôvod, aby NBÚ vykonával a vykonal bezpečnostnú previerku speváka Ďuricu ? „Ďurica mal už v roku 2004 previerku od NBÚ na stupeň dôverné, v roku 2006 dokonca na stupeň tajné,“ tvrdil neprávoplatne odsúdený Kotleba pred súdom.

Je táto informácia ohľadom osoby Ďurica pravdivá alebo pred súdom obvinený Kotleba klamal?

Kotleba verejným oznámením vyššie uvedenej informácie o osobe Ďuricu a subjekte NBÚ povedal strašne veľa. A to bez ohľadu na to, či informácia je alebo nie je pravdivá, kedže je vysoký predpoklad, že príslušné osoby a tajné služby sa budú v prípade dopytovania sa na ňu odvolávať na „utajované skutočnosti“.

Kotleba sa na súde v Pezinku nesnažil utajiť isté veci, ako ich napriek mojej infožiadosti utajil a stále sa snaží utajovať jeho podriadený Beluský, vykonávajúci okrem iných funkcií aj funkciu predsedu Osobitného kontrolneho výbor NR SR na kontrolu činnosti NBÚ.

Viac o agentoch aj v mojom blogu s názvom:

Agent Kyselica, agent Šťastný a 307 agentov s krycou legendou sudca

a

Infiltrácia agentov do parlamentu a súdnej rady. Kto pochybil ?

Ale späť k pánovi poslancovi.

Čakal som Marian, kedy niečo také, ako je vyššie uvedené povieš. Povedal si to na svoju „obranu“ pred súdom, takže isto ti nebude vadiť, ak v budúcnosti poviem isté informácie a skutočnosti na svoju obranu aj ja.

Od istého obdobia sa totiž musím brániť. Musím sa brániť a musím brániť osobu mne blízku, ktorú štátne orgány použili ako nátlak na moju osobu v snahe ma „vypaľovať“.

Vypaľovať, Marian, isto vieš, znamená, že od človeka niekto požaduje peniaze, za niečo. Niekto by to možno nazval, že to nie je „vypaľovanie“ ale, že ide o dar (väčšiu alebo menšiu službičku) za niečo.

S darmi zamestnancov BBSK na svoj súkromný účet máš však isto Marian mnoho skúseností aj sám osobne ako bývalý verejný funkcionár v pozícii predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja, takže nepochybne vieš, aký je rozdiel medzi finančným darom na „báger“ a finančnou korupciou za získanie funkcie sudkyne.

Ale nebudem ďalej osobný Marian, veď ani Mňa to tiež nebaví, ale ja som si to nevymyslel.“ 

Musím sa brániť svojvôli štátnych orgánov a inštitúcií Slovenskej republiky, ktorých súčasťou si aj Ty – Marian Kotleba, tvoj podriadený Beluský a ďalšie osoby.

Nespáchal som síce žiaden trestný čin a mne blízka osoba už vôbec nespravila nič, čo by ju diskvalifikovalo, aby sa mohla stať sudkyňou, ale aj vďaka osobám ako si Ty – Marian Kotleba, Tvoj podriadený Beluský a dalšie osoby je Slovenská republika v stave, v akom je.

Ja, JUDr. VLADIMÍR GÜRTLER, disponujem totiž istym súborom informácií, ktoré nasvedčujú O NEZÁKONNOM ALEBO NESPRÁVNOM POSTUPE ALEBO NEZÁKONNOM ROZHODNUTÍ VEREJNÝCH ČINITEĽOV A ORGÁNOV VEREJNEJ MOCI, KORUPČNOM KONANÍ A PÁCHANÍ ORGANIZOVANEJ TRESTNEJ ČINNOSTI V JUSTIČNOM SYSTÉME Slovenskej republiky.

Veľkú úlohu v NEZÁKONNOM ALEBO NESPRÁVNOM POSTUPE ALEBO NEZÁKONNOM ROZHODNUTÍ VEREJNÝCH ČINITEĽOV A ORGÁNOV VEREJNEJ MOCI, KORUPČNOM KONANÍ A PÁCHANÍ ORGANIZOVANEJ TRESTNEJ ČINNOSTI V JUSTIČNOM SYSTÉME Slovenskej republiky zohrával a nie je vylúčené, že stále zohráva aj subjekt, ktorý si pred súdom vyššie spomenul.

Aký je Tvoj vzťah Marian k vyššie uvedenému spomenutému subjektu ?

Od istého obdobia som bol okolnosťami donútený začať sa venovať investigatívnej činnosti a zistil som naozaj pozoruhodné veci.

Začína to už celé do seba zapadať a príslušníci o tom už vedia, že viem už.

Že Marian ? Že pán príslušník M.K. ?

Ja, JUDr. VLADIMÍR GÜRTLER poznám Ing. Mgr. Mariana Kotlebu osobne, takže k predmetnej veci sa viem vyjadrovať vecne, jasne, zrozumiteľne a odborne. V roku 2015 som totiž vykonával pracovnú pozíciu hovorcu Banskobystrického samosprávneho kraja.

Po tom, čo na pokyn v tom čase predsedu BBSK Ing. Mgr. Mariana Kotlebu sa dňa 29.8.2015 (v deň štátneho sviatku SRVýročie SNP) na priečelí budovy Banskobystrického samosprávneho kraja zjavila ČIERNA VLAJKA, som pracovný pomer na BBSK skončil podaním výpovede na znak nesúhlasu aj s touto „náhodnou symbolickou udalosťou.“

Nemám vedomosť, že by na znak nesúhlasu s vyvesením ČIERNEJ VLAJKY dňa 29.8.2015 (v deň štátneho sviatku SR – Výročie SNP) na priečelí budovy Banskobystrického samosprávneho kraja v Banskej Bystrici podal výpoveď aj iný zamestnanec BBSK.

Mám však vedomosť, ktorá osoba okrem Kotlebu a mňa bola prítomná a čo hovorila, pri mojom nástupe do zamestnania na úrad BBSK.

K týmto a ďalším závažným skutočnostiam a informáciám na svoju obranu a obranu mne blízkej osoby vypovedať budem.

Kedy ?

Read my lips (blog) asap.

Poznámka JUDr. Vladimír Gürtler: pojem príslušník je všeobecný a bežný pojem. Môže ale nemusí znamenať funkciu príslušníka tajnej služby. Pojem príslušník sa totiž zvykne symbolicky používať aj pri iných funkciách, neznamená žiaden symbol ani symboliku, tak ako ani čierna vlajka alebo číslo 1488 nič neznamenajú a sú to len „bežné symboly a symboliky“.

Planéta COVID. Koľko mŕtvych treba na reštart PLANÉTY ?

17.11.2021

Lockdown, izolácia, prežitie, nesmrteľnosť na planéte COVID je dnes prioritou. Hlavne v Európe. Na našom Slovensku zvlášť a obzvlášť. Nikto nesmie zomrieť, lebo každý chce žiť večne. Politici sveta a na Slovensku sa rozhodli, že zachránia svojich občanov pred smrťou udusením, aby im umožnili žiť večne dovtedy, kým títo občania nezomrú na starobu, rakovinu, infarkt, [...]

Lipšicovská mafia chcela zabásnuť šéfa tajnej služby. Skončí hajzel v base ?

18.09.2021

„Záťah na Čurillu a ďalších vyšetrovateľov NAKA je jasný dôkaz, že systém narafičených udavačov bol odhalený a lipšicovská mafia dostala po pysku“, uvádza na svojom FB profile poslanec NR SR Ľuboš Blaha. Expremiér a doktor práv Fico na tlačovej konferencii verejne odhalil, že plán lipšicovskej mafie smeroval aj k zatknutiu šéfa tajnej služby1 a doktora práv [...]

Kto z koho v NAKA? Navrhla „Kočnerovu opičku“ za ústavnú sudkyňu. Teraz končí v súdnej rade. O čo ide vo „vojne policajtov“?

16.09.2021

Bez výraznejšieho záujmu novinárskej obce sa udiala mimoriadne významná udalosť. Osoba, ktorá významným spôsobom ovplyvnila v posledných rokoch súdny stav na Slovensku, končí v Súdnej rade Slovenskej republiky. Ako táto osoba ovplyvnila súdny stav? Napríklad aj tým, že JUDr. Lenka Praženková z titulu funkcie predsedníčky súdnej rady umožnila, aby sa pravidelným a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

gurtlervlado

Okolnosti ma donútili po rokoch vrátiť sa k písaniu blogov. Verejnosť sa dozvie naozaj šokujúce odhalenia ako funguje korupcia v súdnictve, v justičnom systéme, ako korupčníci hrajú svoje hry, ako falošní mesiáši idú spasiť slovenskú justíciu a pritom sú to len falošní judáši chrániaci vlastný korupčný systém s pomocou zapredaných médií atď.. Moje blogy budú pravdivé, založené na faktoch a poznatkoch, ktoré som získal počas mojej viac ako dvadsať ročnej právnickej praxe. Tie najlepšie znalosti a skúsenosti som získaval najmä v zahraničí, v krajinách ako napr. Cyprus, Panama, USA, Írsko, Španielsko, Hong Kong. Na Slovensku som prežil tiež isté obdobie života a po istom období snahy zmeniť túto krajinu v lepšiu krajinu pre čestných a statočných ľudí som pochopil, že dielo Jonáša Záborského Dva dni v Chujave má stále niečo do seba. Každopádne odhalenia v mojich blogoch snáď niekomu otvoria oči a niekomu otvoria niečo iné. A na záver heslo, ktoré by malo platiť aj keď väčšinou na Slovensku nefunguje: Las acciones hablan más que las palabras, Skutky namiesto rečí a Actions speak louder than words. Takže začíname priatelia aj nepriatelia moji. Viac aj na mojej web stránke gurtler.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 183979x
Priemerná čítanosť článkov: 4972x

Autor blogu