Založ si blog

Kto vypaľoval kandidátov na sudcov?

Korupcia na Slovensku je známym javom a nevyhýba sa skoro žiadnemu štátnemu orgánu. Podľa najcitovanejšieho svetového rebríčka vnímania korupcie od Transparency International skončilo Slovensko v roku 2019 na 59. mieste, o dve priečky nižšie ako v roku 2018 a až o päť miest horšie ako na začiatku volebného obdobia v roku 2016. Slovensko dosiahlo 50 bodov zo sto možných, o bod menej pred štyrmi rokmi. Z krajín EÚ je za Slovenskom len päť krajín, a to Maďarsko, Grécko, Chorvátsko, Rumunsko a Bulharsko.

Vzhľadom na závažné podozrenia, ktoré som zistil a v súvislosti s podozreniami na vypaľovanie kandidátov na sudcov  v minulosti pri tzv. bezpečnostných previerkach som požiadal Národný bezpečnostný úrad v rámci infožiadosti o odpovede na viac otázok.

Najpodstatnejšie boli tieto dve:

  1. Bol v období od 1.9.2014 do 24.10.2018 nejaký pracovník, resp. príslušník NBÚ vyšetrovaný orgánmi činnými v trestnom konaní za niektorý z trestných činov, ako súuvedené v ÔSMEJ HLAVE, Treťom oddiely Zákona č. 300/2005 Z.z. (Trestný zákon) s názvom KORUPCIA ?

  2. Bol v období od 1.9.2014 do 24.10.2018 nejaký pracovník, resp. príslušník NBÚ interne vyšetrovaný vnútornými kontrólnymi orgánmi NBÚ pre podozrenie zo spáchania niektorého z trestných činov ako sú uvedené v ÔSMEJ HLAVE, Treťom oddiely Zákona č. 300/2005 Z.z. (Trestný zákon) s názvom KORUPCIA ?

Viac otázok si môžete prečítať aj TU.

Ako myslíte, že NBÚ odpovedal?  Odpoveď si môžete domyslieť napríklad po prečítaní tohto môjho blogu TU

Každopádne z 312 kandidátov na vymenovanie na sudcu v období od 28.09.2015 do 28.01.2019 na základe podkladov NBÚ neprešlo hlasovaním Súdnej rady až 5 (slovom: päť) kandidátov.

Podotýkam, že podklady pre Súdnu radu dodával orgán, ktorý JUDr. M.J. vydal osvedčenie č. SP-PB-1963/2017-Ž zo dňa 22.6.2017 platné do 22.6 2022 na stupeň utajenia Prísne tajné (toho času JUDr. M.J vo väzbe).

Zaujímavé, nemyslíte?

Sledujte môj blog, kým ho tajnoši123 nezrušia 🙂

Tajní agenti totiž sledujú Vaše blogy a aj moje. 🙂

Vytvorili si na to špeciálne pracovisko s krycím názvom PHHD – pracovisko pre hybridné hrozby a dezinformácie. Viac aj TU

Planéta COVID. Koľko mŕtvych treba na reštart PLANÉTY ?

17.11.2021

Lockdown, izolácia, prežitie, nesmrteľnosť na planéte COVID je dnes prioritou. Hlavne v Európe. Na našom Slovensku zvlášť a obzvlášť. Nikto nesmie zomrieť, lebo každý chce žiť večne. Politici sveta a na Slovensku sa rozhodli, že zachránia svojich občanov pred smrťou udusením, aby im umožnili žiť večne dovtedy, kým títo občania nezomrú na starobu, rakovinu, infarkt, [...]

Lipšicovská mafia chcela zabásnuť šéfa tajnej služby. Skončí hajzel v base ?

18.09.2021

„Záťah na Čurillu a ďalších vyšetrovateľov NAKA je jasný dôkaz, že systém narafičených udavačov bol odhalený a lipšicovská mafia dostala po pysku“, uvádza na svojom FB profile poslanec NR SR Ľuboš Blaha. Expremiér a doktor práv Fico na tlačovej konferencii verejne odhalil, že plán lipšicovskej mafie smeroval aj k zatknutiu šéfa tajnej služby1 a doktora práv [...]

Kto z koho v NAKA? Navrhla „Kočnerovu opičku“ za ústavnú sudkyňu. Teraz končí v súdnej rade. O čo ide vo „vojne policajtov“?

16.09.2021

Bez výraznejšieho záujmu novinárskej obce sa udiala mimoriadne významná udalosť. Osoba, ktorá významným spôsobom ovplyvnila v posledných rokoch súdny stav na Slovensku, končí v Súdnej rade Slovenskej republiky. Ako táto osoba ovplyvnila súdny stav? Napríklad aj tým, že JUDr. Lenka Praženková z titulu funkcie predsedníčky súdnej rady umožnila, aby sa pravidelným a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

gurtlervlado

Okolnosti ma donútili po rokoch vrátiť sa k písaniu blogov. Verejnosť sa dozvie naozaj šokujúce odhalenia ako funguje korupcia v súdnictve, v justičnom systéme, ako korupčníci hrajú svoje hry, ako falošní mesiáši idú spasiť slovenskú justíciu a pritom sú to len falošní judáši chrániaci vlastný korupčný systém s pomocou zapredaných médií atď.. Moje blogy budú pravdivé, založené na faktoch a poznatkoch, ktoré som získal počas mojej viac ako dvadsať ročnej právnickej praxe. Tie najlepšie znalosti a skúsenosti som získaval najmä v zahraničí, v krajinách ako napr. Cyprus, Panama, USA, Írsko, Španielsko, Hong Kong. Na Slovensku som prežil tiež isté obdobie života a po istom období snahy zmeniť túto krajinu v lepšiu krajinu pre čestných a statočných ľudí som pochopil, že dielo Jonáša Záborského Dva dni v Chujave má stále niečo do seba. Každopádne odhalenia v mojich blogoch snáď niekomu otvoria oči a niekomu otvoria niečo iné. A na záver heslo, ktoré by malo platiť aj keď väčšinou na Slovensku nefunguje: Las acciones hablan más que las palabras, Skutky namiesto rečí a Actions speak louder than words. Takže začíname priatelia aj nepriatelia moji. Viac aj na mojej web stránke gurtler.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 183981x
Priemerná čítanosť článkov: 4972x

Autor blogu