Založ si blog

Planéta COVID. Koľko mŕtvych treba na reštart PLANÉTY ?

Lockdown, izolácia, prežitie, nesmrteľnosť na planéte COVID je dnes prioritou.

Hlavne v Európe. Na našom Slovensku zvlášť a obzvlášť.

Nikto nesmie zomrieť, lebo každý chce žiť večne. Politici sveta a na Slovensku sa rozhodli, že zachránia svojich občanov pred smrťou udusením, aby im umožnili žiť večne dovtedy, kým títo občania nezomrú na starobu, rakovinu, infarkt, tučnotu alebo inú civilizačnú chorobu či inú chorobu.

Paradoxne, akoby na planéte COVID neexistovala v médiách iná SMRŤ, ale len SMRŤ na COVID.

Ako říká lékařka a náměstkyně ministra zdravotnictví pro zdravotní péči Martina Koziar Vašáková v článku TU:

Najednou však přišla „běžná“ infekční nemoc. Viróza, která nám ukázala, že hrozby tady jsou stále. A vzala si životy už milionů lidí po celém světě. A zase nás to upozorňuje na jednu důležitou věc. Bere si ty nejslabší, seniory, jimž krátí život, ale i lidi produktivního věku. Zejména ty, kteří mají civilizační neduhy. Jsou buď obézní, nebo mají cukrovku, vysoký tlak… Je to svým způsobem takové memento: „Pozor, nejsi zdravý a příroda dovolila vypustit biologickou zbraň, jež je cílená především na ty, kteří svému vlastnímu tělu škodí a chovají se k sobě nezodpovědně.“ 

Takže si to zhrňme:

  1. Máme vírus COVID. Oficiálne od jari 2020.

  2. Vraj vznikol v čínskom laboratóriu ale niektorí tvrdia, že nie, že preskočil len tak z netopiera na človeka 🙂

  3. Ak pripustíme, že COVID vznikol v čínskom labáku, tak sú možnosti dve:

    a) vypustili ho do sveta zámerne čínski komunisti, aby rozvrátili svet a porazili hlavne amerických imperialistov 🙂 ale teoreticky to mohla byť aj sabotáž amerických imperialistov, aby ich firmy mohli vo veľkom vyrábať lieky a vakcíny na COVID 🙂

    b) unikol nedopatrením (k tomuto sa prikláňam ja skôr)

  4. Ak COVID vznikol preskočením z netopiera na človeka, tak je to dielo prírody a príroda vie, prečo to a tak urobila

  5. COVID doteraz zabil za cca. dva roky „pandémie“ okolo 5 000 000 (5 miliónov) ľudí na planéte COVID.

  6. Na planéte COVID ale žije cca. 8 000 000 000 (8 miliárd) ľudí

  7. Kto zväčša zomiera na COVID ?

  8. Na COVID zomierajú zväčša starí ľudia z ktorých väčšina trpí viacerými chorobami alebo na COVID zomierajú aj ľudia stredného a mladšieho veku, ktorí sú tuční alebo trpia inými civilizačnými ochoreniami.

  9. V malom počte (nominálnom k pomeru úmrtí) zomierajú na COVID aj starí, mladí a ľudia v strednom veku, ktorí nemajú žiadnu inú chorobu.

  10. Deti umierajú doteraz na COVID v minimálnom množstve.

    Je to svým způsobem takové memento: „Pozor, nejsi zdravý a příroda dovolila vypustit biologickou zbraň, jež je cílená především na ty, kteří svému vlastnímu tělu škodí a chovají se k sobě nezodpovědně.“ 

  11. Ako hovorí lékařka a náměstkyněministra zdravotnictví pro zdravotní péči MUDr. Martina Koziar Vašáková, tak COVID je „biologická zbraň“.

  12. O COVIDe ako biologickej zbrani som hovoril aj ja už dávno, ale ja som len JUDr. a nie MUDr. a tak mi nikto neveril.

  13. Biologická zbraň COVID je teda na planéte COVID a zanecháva za sebou mŕtvych.

  14. Každá vojna, kde sa používajú zbrane logicky zanecháva za sebou obete, úmrtia a SMRŤ.

  15. COVID na planéte COVID zabil už 0,000625 obyvateľov (5 000 000:8 000 000 000 = menej ako jeden z tisíc).

  16. Mŕtvi na COVID boli zväčša starí, chorí – ty nejslabší, seniory, jimž COVID krátí život, ale i lidi produktivního věku. Zejména ty, kteří mají civilizační neduhy. Jsou buď obézní, nebo mají cukrovku, vysoký tlak…

  17. Politici na planéte COVID sa rozhodli, že preto, aby nenastával razne väčší stav mŕtvych na COVID ako stav uvedený v bodoch 17 a 18 vyššie (tzn. aby nezomieralo viac ľudí ako cca. jeden človek z tisíc), tak prijímali a prijímajú rôzne opatrenia.

  18. Opatrenia POLITIKOV na planéte COVID teda kvôli jednému mŕtvemu na COVID z tisíc ľudí sa tak dotýkajú všetkých tisíc ľudí.

  19. Opatrenia sú napr.: lockdown, zatvráranie obchodov a fabrík, obmedzenie pohybu ľudí, sledovanie ľudí, zákaz ľuďom plnohodnotne športovať, cestovať, obmedzovanie vzdelávacieho procesu detí a mladých ľudí a milión ďalších obmedzení, ktoréby ste si ešte pred nedávnom nevedeli predstaviť a dnes sú médiami považované za „normálne“, aby sa zachránila planéta a ľudstvo pred „pandémiou“ COVIDU.

  20. Následky opatrenia POLITIKOV na planéte COVID sú napr.: dobrovoľné zničenie ekonomiky, zníženie životného štandartu strednej triedy, zavretie škôl, stúpajúca inflácia, neliečenie iných chorôb ako COVID, lebo nie sú dostatočné lekárske kapacity, psychické poruchy a depresie doteraz zdravých ľudí a yks ďalších následkov.

  21. Takže si to dajme teraz na misku VÁH:

  22. Jeden mŕtvy na COVID z tisíc a 999 ďalších z tisíc absolútne obmedzených v živote a zdravotnej starostlivosti.

  23. Trvanie omedzení života 999 ľudí z tisíc kvôli jednému mŕtvemu na COVID závisia od POLITIKOV a ich koniec je v nedohľadne.

  24. Ako je možné, že máme vakcínu na COVID a situácia je horšia ako pred rokom bez vakcíny? AHA, že delta, a potom gama, a queta …

  25. Vo vojne sa zomiera. V biologickej vojne na planéte COVID ľudia zomierajú a POLITICI manažujú vývoj tejto vojny aj takto: Bohatí bohatnú, chudobní sú chudobnejší, stredná trieda zaniká, živnostníci a malí podnikatelia zanikajú, vznikajú a bohatnú len monopoly atď..

  26. Sloboda pohybu zaniká, kontroly a reštrikcie sú bežnou súčasťou života. Inflácia stúpa. Prečo ? Lebo politici zachraňujú planétu COVID. Dokedy ? Vyzerá to, že už navždy. 1 dávka vakcíny je Sloboda, druha dávka vakcíny, tretia, štvrtá…….dvadsiata…

A DOSŤ:

  1. Chcem žiť slobodne (bez náhubku a iných obmedzení slobody) alebo umrieť slobodne (bez náhubku a iných obmedzení slobody).

  2. Neštrngal som kľučami pred 33 rokmi preto, aby ma niekto sledoval, monitoroval, kontroloval, obmedzoval v cestovaní a podobne. Ak ma COVID má zabiť, tak nech ma zabije. Chcem umrieť ako slobodný občan a nie ako kontrolovaný otrok.

  3. COVID PASS v zmysle BLADE RUNNER ?

  4. Ak je COVID biologická zbraň prírody nebráňme prírode preriediť ľudstvo prirodzenou formou a tak zachrániť planétu, napr. pred klimatickou zmenou. Predstavte si len, že by na COVID zomrelo 500 miliónov ľudí a nie len 5 miliónov ako doteraz… Čo by sa stalo ? Myslím, že pre planétu by to neznamenalo vôbec nič. Žilo by sa ďalej. Znížila by sa uhlíková stopa, zmenšila sa spotreba energie, áut, potravín atď.. A predstavte si, že by na COVID umrela dokonca polovica populácie na planéte COVID, tzn. 4 miliardy z 8 miliárd ľudí. Čo by sa stalo ? Myslím, že tiež vôbec nič. Možno práve vtedy by nastal reštart našej planéty.

  5. Vyzývam politikov, ak im ide skutočne o záchranu ľudstva a planéty, nech dajú COVIDU voľný priebeh. Myslím, že do roka bude COVID už len bežná „chrípočka“. Samozrejme, počas toho roka pravdepodobne umrie veľa slabých, starých, tučných. Tak to však v prírode chodí a chodí: slabí odpadávajú a umierajú. Aj Gustáv Husák, náš posledný socialistický prezident povedal skoro takto to, že …nech odpadne, čo je kolísavé, slabé…a zostane na planéte (v strane) len to, čo je pevné…

  6. Ak budú politici pokračovať v boji proti „pandémii“ COVIDu tak ako doteraz, škody budú v čase neskôr omnoho väčšie, akoby COVID voľne prebehol populáciou planéty.

  7. Ak je COVID prírodný, nebráňme prírode dokončiť svoje dielo a zachrániť planétu pred nadmerným počtom jej obyvateľov.

  8. Ak je COVID umelý, nebráňme mu tiež dokončiť svoje dielo. Planéta prežije a klíme to len pomôže.

 

HOWK.

Hosana a ukrižujte ma!!!

Nech žije sloboda slova na 33. výročie zamatovej revolúcie a nech o rok je COVID už len bežná chrípôčka…

Lipšicovská mafia chcela zabásnuť šéfa tajnej služby. Skončí hajzel v base ?

18.09.2021

„Záťah na Čurillu a ďalších vyšetrovateľov NAKA je jasný dôkaz, že systém narafičených udavačov bol odhalený a lipšicovská mafia dostala po pysku“, uvádza na svojom FB profile poslanec NR SR Ľuboš Blaha. Expremiér a doktor práv Fico na tlačovej konferencii verejne odhalil, že plán lipšicovskej mafie smeroval aj k zatknutiu šéfa tajnej služby1 a doktora práv [...]

Kto z koho v NAKA? Navrhla „Kočnerovu opičku“ za ústavnú sudkyňu. Teraz končí v súdnej rade. O čo ide vo „vojne policajtov“?

16.09.2021

Bez výraznejšieho záujmu novinárskej obce sa udiala mimoriadne významná udalosť. Osoba, ktorá významným spôsobom ovplyvnila v posledných rokoch súdny stav na Slovensku, končí v Súdnej rade Slovenskej republiky. Ako táto osoba ovplyvnila súdny stav? Napríklad aj tým, že JUDr. Lenka Praženková z titulu funkcie predsedníčky súdnej rady umožnila, aby sa pravidelným a [...]

Zombíci v rúškach. Dožijú sa 100 a viac rokov?

06.08.2021

Po dlhom čase … Sedím v autobuse … Všetci mlčia … Nikto sa neusmieva … Všetci majú na tvárach rúška … Poniektorí zo všetkých majú na tvárach namiesto rúšok respirátory FFP2 … Niektorí majú v ušiach štuple … Väčšina pozerá do mobilov … Menšina pozerá tupo do prázdna … Nikto nečíta knihu … Očný kontakt neexistuje [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

gurtlervlado

Okolnosti ma donútili po rokoch vrátiť sa k písaniu blogov. Verejnosť sa dozvie naozaj šokujúce odhalenia ako funguje korupcia v súdnictve, v justičnom systéme, ako korupčníci hrajú svoje hry, ako falošní mesiáši idú spasiť slovenskú justíciu a pritom sú to len falošní judáši chrániaci vlastný korupčný systém s pomocou zapredaných médií atď.. Moje blogy budú pravdivé, založené na faktoch a poznatkoch, ktoré som získal počas mojej viac ako dvadsať ročnej právnickej praxe. Tie najlepšie znalosti a skúsenosti som získaval najmä v zahraničí, v krajinách ako napr. Cyprus, Panama, USA, Írsko, Španielsko, Hong Kong. Na Slovensku som prežil tiež isté obdobie života a po istom období snahy zmeniť túto krajinu v lepšiu krajinu pre čestných a statočných ľudí som pochopil, že dielo Jonáša Záborského Dva dni v Chujave má stále niečo do seba. Každopádne odhalenia v mojich blogoch snáď niekomu otvoria oči a niekomu otvoria niečo iné. A na záver heslo, ktoré by malo platiť aj keď väčšinou na Slovensku nefunguje: Las acciones hablan más que las palabras, Skutky namiesto rečí a Actions speak louder than words. Takže začíname priatelia aj nepriatelia moji. Viac aj na mojej web stránke gurtler.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 184156x
Priemerná čítanosť článkov: 4977x

Autor blogu