Lipšicovská mafia chcela zabásnuť šéfa tajnej služby. Skončí hajzel v base ?

18. septembra 2021, gurtlervlado, národný bezpečnostný úrad polícia tajné služby

Záťah na Čurillu a ďalších vyšetrovateľov NAKA je jasný dôkaz, že systém narafičených udavačov bol odhalený a lipšicovská mafia dostala po pysku“, uvádza na svojom FB profile poslanec NR SR Ľuboš Blaha.

Expremiér a doktor práv Fico na tlačovej konferencii verejne odhalil, že plán lipšicovskej mafie smeroval aj k zatknutiu šéfa tajnej služby1 a doktora práv Konečného. Títo zločinci, ako ich nazýva R. Fico chceli dostať do väzby aj JUDr. Romana Konečného.

Kto je JUDr. Roman KONEČNÝ ?

Oficiálny životopis pravej ruky bývalého šéfa Slovenskej informačnej služby a bývalého šéfa Národného bezpečnostného úradu Jozefa Magalu, ktorý bol zas pravou rukou Róberta Fica je uvedený aj na web stránke

www.justicnamafia.sk

TU

„Jozef Magala je spoľahlivý, výborne pripravený človek, ktorý zvládne Slovensku informačnú službu bez akýchkoľvek problémov,“ povedal Fico po tom, ako dnes vláda odvolala z funkcie šéfa SIS Ladislava Pittnera a nominovala jeho nástupcu. Magalu označil za jedného zo spolupracovníkov, ktorému úplne dôveruje.“ Pokiaľ ide o šéfa SIS je celkom normálne, že musí ísť o človeka, kde existuje veľmi hlboká vzájomná dôvera medzi nim a predsedom vlády,“ dodal Fico. Viac aj na web stránke www.finance.sk TU

Lipšicovská mafia teda plánovala zabásnuť aj JUDr. Romana Konečného – súčasného šéfa NBÚ a pravú ruku pravej ruky Róberta Fica v minulosti.

Ale dostala po pysku 🙂 ako povedal Ľuboš Blaha.

Skončí šéf špeciálnych prokurátorov a doktor práv Daniel Lipšic v base ako mu onehdá predpovedal minister spravodlivosti a doktor práv Harabín ?

 

Odhalenie doktora práv Fica, že „čurillovskí mafiáni2 “ od doktora práv Lipšica plánovali zatknúť a poslať doktora práv Konečného do väzby je uvedené v časoch od 13:30 a od 14:54 minútach videa.

 

 

1 v zmysle bodu 122 odôvodnenia NÁLEZU Ústavného súdu Slovenskej republiky z 30. januára 2019 PL. ÚS 21/2014-96: NBÚ je formálnoprávne „nezávislý správny orgán,“ ktorý de facto je zákonom ustanovený tak, aby mal značný mocenský potenciál prameniaci z koncentrácie informácií osobného charakteru. Bez ohľadu na formálnoprávne začlenenie do systému orgánov verejnej správy je NBÚ tajnou službou.

2 ako niektorých vyšetrovateľ NAKA nazval predseda parlamentu B. Kollár