Kto stráži M. Kočnera ? Prečo neustrážili Kuciaka pred vrahmi ?

4. augusta 2020, gurtlervlado, národný bezpečnostný úrad súdna rada

Isteže si poviete, že Kočnera dnes strážia príslušníci zboru väzenskej a justičnej stráže. To je pravda pravdivá. Kto však strážil M.K. roky rokúce pred tým, než sa udiala vražda novinára Kuciaka ?

Záhada?

Odhalí ju obyčajný advokátik z Východu ?

Z miesta, kde ako onehdá povedal pán premiér, „nič nie je“ ?

Sa uvidí.

Ako dobre vedia čitatelia mojich blogov na mojej pravde pravdivej, venujem sa istý čas aj tajným službám. Keďže som v minulosti bol a stále podľa všetkých okolností som v merku tajných služieb, mám aj ja v mojom merku tiež na oplátku niekoľko orgánov verejnej moci a pár verejných činiteľov.

Špeciálne vo voľných chvíľkach moju pozornosť venujem Národnému bezpečnostnému úradu (ďalej aj „NBÚ“). NBÚ je formálnoprávne „nezávislý správny orgán,“ ktorý de facto je zákonom ustanovený tak, aby mal značný mocenský potenciál prameniaci z koncentrácie informácií osobného charakteru. Bez ohľadu na formálnoprávne začlenenie do systému orgánov verejnej správy je NBÚ TAJNOU SLUŽBOU. Charakteristickou črtou tajných služieb je získavanie informácií utajeným spôsobom, ktorý nespĺňa požiadavky transparentnosti. (v zmysle bodu 122 odôvodnenia NÁLEZU Ústavného súdu Slovenskej republiky z 30. januára 2019 PL. ÚS 21/2014-96)

NBÚ ako tajná služba by teda mal strážiť veľa vecí a ľudí. Veď aj stráži. Ako? Nuž NBÚ „stráži“ a v rámci toho „udeľuje“ napríklad aj bezpečnostné previerky. Jednu bezpečnostú previerku na stupeň prísne tajné NBÚ udelil cca. rok pred smrťou novinára Kuciaka aj osobe, ktorá údajne celkom intenzívne komunikovala s obvineným Mariánom K.. Viac aj TU

Vystáva tak otázka, ako je možné, že tento strážca (poznámka autora JUDr. Gürtlera: keďže ide o blog na Pravde a nie odborný článok, tak pojem stážca je používaný ako terminus technicus pre osobu, ktorý nás stráži 🙂 a stráži aj napr. utajované skutočnosti) neustrážil v súčinnosti (spolupráci) s inými mocenskými zložkami štátu novinára Kuciaka pred jeho vrahmi (vrahom) ?

Zlyhal NBÚ, keď vydal napr. bezpečnostnú previerku na stupeň PRÍSNE TAJNÉ aj osobe (toho času vo väzbe), ktorá podľa nezávislého súdu a súdom pripusteného dôkazu (Threema komunikáci) celkom intenzívne komunikovala s Mariánom K. (toho času tiež vo väzbe) ?

NBÚ sa totiž môže celkom intenzívne „vŕtať“ vo Vašom živote a zasahovať aj do Vášho súkromia. Viac aj v odbornom článku TU.

Ako je možné, že NBÚ pri „vŕtaní“ sa v minulosti a v živote Moniky J. neodhalil „podozrivé aktivity“ a udelil jej bezpečnostú previerku na stupeň PRÍSNE TAJNÉ ?

Bola z tohto „stráženia“ vyvodená voči niekomu nejaká konzekvencia?

KTO STRÁŽI túto TAJNÚ SLUŽBU, že „si nerobí, čo chce a ako chce ?“

Quis custodiet ipsos custodes?

Už čoskoro prinesiem verejne verejnosti zaujímavé zistenia, že kto to vlastne “stráži” na Slovensku tajnú službu (NBÚ), akým spôsobom a pod.?

A kto vlastne naozaj stráži M.K. ? Kedy a aký nakoniec padne rozsudok?

Budú to zaujímavé zistenia a odhalenia pravdy pravdivej.

Tajnoši123 sa začali výrazne aktivizovať, keď zistili, že zhromažďujem a vyhodnocujem informácie súvisiace s vážnymi podozreniami na korupciou, vypaľovanie kandidátov na sudcov a falšovanie dokumentov a keďže sa obávajú verejného odhalenia ich protiústavnej a protizákonnej činnosti tak, ak by sa tento blog stratil, ako sa napríklad NBÚ stratil 🙂 (prestal existovať) pôvodný dodávateľ Informačného systému Previerka 🙂  budete vedieť „voco kráčí“ 🙂 Viac aj TU

V zmysle zákona č. 215/2004 Z.z. o ochrane utajovaných skutočností a o zmene a doplnení niektorých zákonov, utajovanou skutočnosťou nemôže byť informácia o nezákonnom alebo nesprávnom postupe alebo nezákonnom rozhodnutí verejných činiteľov a orgánov verejnej moci.